Festival

BAM! is een veelzijdig festival voor jong en oud. Van rock- tot popmuziek, van blues tot house, er is voor ieder wat wils! Muziek, theater en kunst worden op een unieke manier samengebracht en zorgen voor prachtige momenten. 

Vele bekende artiesten zijn door de jaren heen bij ons te gast geweest. Denk aan Caro Emerald, Lucas Hamming, Wudstick, Diggy Dex and de CCR Revival band. Niet alleen bekende artiesten verdienen een plaatsje in de spotlight. Elk jaar bieden wij ook onbekende en internationaal talent het podium.

Het Booster Festival is  sinds een jaar of 5 jaar uitgegroeid tot een soort ESNS van het Oosten. Vanuit Artez Popacademie opgezet en ondersteund door de poppodia in Overijssel krijg je op dit het jaarlijkse festival een update van de muziekscene in oost Nederland. Professionals uit de muziekindustrie, aanstormend talent, studenten en liefhebbers komen naar Enschede om te netwerken, talent te scouten, kennis te delen en seminars te bezoeken. Er zijn demopanels, workshops en ‘s avonds spelen er talloze acts in de binnenstad.
 

Abonneer op Festival