2.10 Aanbod Metropool/IDL

Metropool, poppodia van Twente Logo

Metropool maakt zich al sinds haar oprichting sterk voor opkomend talent uit de regio. Opgericht door en voor muzikanten is dat natuurlijk logisch, maar ook nu nog zien we het als één van onze kerntaken om de Twentse scene te ondersteunen en te versterken. Na het afbrokkelen van het voor startende artiesten zo belangrijke circuit van jongerencentra en buurthuizen eind jaren negentig, besloten we de zaken zelf aan te pakken.
Een aanbod voor beginnende artiesten is In de Lift.

Bij IDL kreeg je de mogelijkheid in een van ons concertzalen of café in Enschede of Hengelo te optreden.
Wil jij als muzikant meedingen naar zo’n spot, of heb je vragen? Stuur een mailtje naar adri@metropool.nl met daarin een korte bio, links naar audio of videomateriaal en plaats van herkomst. Dit kan ook in de vorm van een EPK (Electronic Press Kit).

Wat kun je van ons verwachten? Alle hulp bij de promotie van je show, een Facebook-event met jou als medebeheerder, aankondigingen op onze website en overige marketingkanalen, hulp bij artwork en 50 A3 affiches. Tijdens de show staan licht- en geluidstechnici, stage-hands, een goede P.A. en een goedgevulde kleedkamer tot je beschikking.

Metropool Talentonwikkeling Show Concert Gig